Kupi ali prodaj bitcoin in ether direktno preko svojega bančnega računa Bitwala

Nemška banka Bitwala s sedežem v Berlinu, v promocijskem obdobju podarja 30€  vsakomur, ki pri nijh odpre račun in to popolnoma brezplačno, ter brez kakršnih koli mesečnih ali letnih stroškov vodenja računa.

Izkoristi to priložnost in zasluži!

 

Pri tej spletni priložnosti lahko par zasluži vsaj 45€, oz. še veliko več, če pripelje še kakšnega prijatelja, znanca, sodelavca, sorodnika.

Odpreš spletni bančni račun pri Bitwali in prejel boš 30€, nato znotraj aplikacije povabiš še svojega partnerja in on prejme 30€ in prav tako ti prejmeš 30€ nagrade, skupaj imata 90€.

Torej, za vsakega, ki ga povabiš, da tudi on odpre brezplačno bančni račun, s katerim ne bo imel nikakršnih stoškov, boš ti in on prejel 30€.

Če naprimer povabiš 10 prijateljev boš prejel 300€ nagrade na svoj Bitwala bančni račun. Denar lahko takoj prenakašeš preko SEPA transferja, saj pri Bitwali prejmeš pravi IBAN bančni račun, sepa transfer pa je popolnoma brezplačen. Lahko pa si naročiš Bitwala plastično kartico, ki stane 0€ in jo prejmeš v nekaj dneh iz Nemčije v Slovenijo. Lahko jo takoj pričneš uporabljat.

Banka vlaga denar namesto v klasične reklamne oglase v affiliate promocijo, vsako, stranko, ki na ta način pridobi jo stane 30€, kar je veliko ceneje kot klasično oglaševanje in predvsem bolj učinkovito, saj številni ljudje poskrbijo za nove uporabnike.

Ta banka je bila sofinancirana s strani Europske Unije in združuje klasičen IBAN račun, ter dve največji kripto valuti Bitcoin in Ether. Inovativnost banke je ta, da je naredila kriptovalute dostopne za nakup in prodajo tudi “penzjonistom” oz. ljudem, ki pojma nimajo o kriptovalutah.

Oglašujejo se, da kripto valute lahko od sedaj kupujejo in hranijo tudi “stare mame” 🙂 in res je tako!

Od kje se banka financira, če je vse brezplačno ? Financira se izključno pri nakupu in prodaji kriptovalut v obsegu 1% na transakcijo, torej, če kupite za 100€ bitconov, bo banka vzela 1€ zase. 

Preverjena dejstva so:

 • Za bančni račun IBAN ni stroškov vodenja računa
 • Pri SEPA nakazilu denarja je provizija brezplačna
 • Bančno kartico VISA prejmeš brezplačno in za njo ne plačuješ nobene mesečne naročnine ali letne pristojbine
 • Še več, ko dviguješ gotovino na vseh bankomatih po celem svetu je provizija za dvig denarja 0 EUR

Uradni dokument z vsemi ceniki najdeš tukaj

Video predstavitev applikacije banke Bitwala

Natančni napotki, korak za korakom, kako v 5-ih minutah do prvih 30€ na tvoj novi Bitwala račun:

 1. Klikneš sem in nato na “Get your free account”
 2. Izpolniš vse zahtevane podakte kot so Ime, Priime, E-mail, Država, Naslov, Davčna številka, določiš si dostopno geslo
 3. Slediš še zadnjemu koraku “Verification” za to potrebuješ Osebni Dokument ali Potni List, ter prenosni računalnik z vgrajeno kamero oz. namestiš Bitwala aplikacijo na telefonu in slediš navodilom. Vspostavi se klic preko video konference, kjer te vprašajo po tvojem imenu in priimku, ali potrjuješ (verificiraš) račun zase, naredijo sliko dokumenta spredaj in zadaj, ter zaključijo. Ta postopek traja nekje 2-3 minute v angleškem (mogoče je možno tudi v nemškem) jeziku.
 4. Logiraš se v aplikacijo s spomočjo tvojega e-maila in gesla, ki si si ga določil ob registraciji.
 5. Greš na Wallets in ETH in pritisneš “Create Wallet” slediš čarovniku, kjer boš moral prepisati 12 besed v beležnico ali na list papirja. S tem v primeru izgube telefona potem obnoviš Ether denarinico znotraj Bitwala aplikacije. Nato te vpraša, da vneseš besede po vrstnem redu…
 6. S tem imaš pogoje, ki jih banka zahteva, da ti izplača 30€ nagrade!
 7. Počakaš nekaj dni in prejel boš 30€ na svoj nov Bitwala IBAN račun, podatke imaš znotraj aplikacije pod account

 

Celotna registracija računa ti bo vzela nekje 5 minut časa. VIdeo verifikacijo delaj, če se da dopoldne, najlašje dobiš agenta okoli 9 ali 10 ure zjutraj, drugače znaš čakat, da se oglasi agent precej časa, zleda imajo velik naval in veliko dela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *